ȘCOALA DE-ACASĂ LA ANIMEST

 Absolventă a UNATC București, acum doctorandă a aceleiași universități cu tema de cercetare ”Sentimentul oceanic în filmul de animație”, Laura Pop este preocupată serios de un punct zero al întâlnirilor, de căile și căutările care-l pot face posibil. Laura crede în existența acestui punct, așa cum crede că aici poate fi miezul unor întâlniri prin care se pot depăși frământările lumii în care trăim și de la care se poate porni pe un drum mai bun. În acest punct au loc întâlnirile și conexiunile, e ca o mișcare subterană care trebuie căutată și scoasă la suprafață, iar Laura se străduiește să o exprime în filmele ei și în cercetările ei.

Cu siguranță aceste căutări ale Laurei au făcut posibilă întâlnirea noastră, participarea ei la rezidența Școlii de-Acasă în acest an, precum și realizarea filmului Moarte, creat în timpul rezidenței, pe care îl putem vedea, în premieră oficială, la Festivalul ANIMEST, miercuri, 9 octombrie, ora 20.30, la Cinema Eforie, în competiția națională.

Și tot miercuri seara, tot la ANIMEST, și tot la Cinema Eforie ne vom întâlni și cu Oana Gheorghiu, rezidentă și ea a Școlii de-Acasă în acest an care va participa cu scurtmetrajul Călătoria unei idei.

Ne vedem miercuri seara la Cinema Eforie !

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

acasalahundorf.ro | residency | nature | art