RIDICAȚI-VĂ PRIVIREA !

 

”Ridicați-vă privirea ! Uitați-vă în sus ! Ca să vedeți oamenii, casele, ornamentele, cerul. Așa cum au făcut artiștii sosiți la Hundorf care, după cum vedeți, s-au uitat atent la peisajul din jurul lor, au extras lucruri din context, le-au adus în contemporaneitate și au devenit artă. De aici și titlurile atât de semnificative pe care ei le-au dat. Ați ascultat lectura unuia din textele scrise de Alexandru Macrinici și ați avut impresia că el, autorul, este chiar din Dumbrăveni !”

Acesta a fost îndemnul doamnei Ruxandra Dreptu adresat tinerilor elevi prezenți la vernisajul  expoziției și prezentarea proiectului Școala de-Acasă, Hundorf, 2019, care a avut loc luni, 30 septembrie, la Muzeul Gazelor Naturale de la Mediaș.

Expoziția și filmele Școlii de-Acasă pot fi vizionate în perioada 30 septembrie – 20 octombrie, de luni până vineri între orele 9.00 – 15.00, la Muzeul Gazelor Naturale din Mediaș.

Galeria foto pe: www.acasalahundorf.ro

 

Școala de-Acasă, Hundorf, 2019 este un proiect cultural finanțat de

Ministerul Culturii și Identității Naționale și Consiliul Județean Mureș

 

Proiect cultural co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finațării

 

Partener strategic de dezvoltare:

ROMGAZ

 

Parteneri: Consistoriul Evanghelic Sighișoara și Școala Gimnazială Viișoara
 

Sponsori: Oprea Avi-Com, Carnicomp Sighișoara, Cusut & brodat, nobilacasa., Magazinul artiștilor

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

acasalahundorf.ro | residency | nature | art