Aici. Acolo
<jurnal de tihnă>

Rezidența 5

BACK

SAH 2021

Din centrul Pământului - considerat astfel de mulți care au trecut prin Hundorf, am dorit să dezvoltăm și să dăm naștere unui jurnal de artist scris în tihnă, de a acorda un timp al găsirii de sine în așa fel încât termenul de „acasă” să nu mai devină un concept abstract. Sunt idei pe care le-am explorat în ultimii ani, căci, trăim un moment în care acțiunile noastre oscilează de la micro la macro și vice-versa. Gestionarea timpului este una dintre principalele noastre probleme.

Gestionarea timpului micro se concentrează pe utilizările tactice ale timpului sau pe modul în care se petrece timpul cel mai eficient. Gestionarea timpului macro abordează eficacitatea și utilizarea strategică a timpului. Acestui timp micro-macro i se alătură și o nouă altă dimensiune - timpul petrecut la Hundorf se măsoară diferit.

Aici, gândurile pornesc în speranța recuperării timpului pierdut din viața cotidiană și oferă promisiunea de a da noi sensuri atât a lucrărilor concepute cât și a demersului artistic ce stă la baza formării rezidenților invitați. Toate cele cinci grupe de rezidenți ne stimulează dorința de a naviga și a descoperi că orice imagine este în mod direct transparentă în semnificația sa, dar care necesită totuși timp special spre descifrare.

timpul  petrecut la Hundorf
se măsoară
diferit.

Din centrul Pământului -
dăm naștere unui jurnal de artist scris în tihnă.

<

LAST/NEXT

>