Artiștii în rezidență

Aceștia sunt tinerii artiști care au fost selectați pentru această ediție ȘAH. Mai jos se află detalii despre experiența lor din Hundorf, poți citi cateva informații despre fiecare și poți să vezi ce au creat pentru expoziția anuală ȘAH.

Raluca Ghiță

Oana Gheorghiu

Maria Bucurenciu

Laura Pop

Felicia Simion

Diana Baltag

Daria Maria Radu

Cătălina Preda

Bianca Ferăstrău

Alina Olariu & Ioana Ciobanu

Alexandru Macrinici

Ana-Maria Liță

Alexandru Macrinici

Alexandru Macrinici este licențiat în istorie la Universitatea Babeș-Bolyai, a absolvit masteratul de Scriere Dramatică la Universitatea de Arte din Târgu-Mureș, în cadrul căreia acum studiază Regie Teatru, în an terminal licență. În 2017 a fondat Asociația ANIMACT, care își propune să realizeze proiecte culturale prin exploatarea mijloacelor specifice artelor performative și dramaturgiei contemporane, care vor oferi contextul necesar dezbaterii unor problematici acute ale societății românești. A regizat și scris numeroase piese de teatru, printre care se numără MUTANŢI (autor dramatic) – un omnibus coordonat de Peca Ştefan în regia lui Ovidiu Caiţa, Laika. Numele meu e câine – spectacol realizat la Teatrul pentru Copii și Tineret Ariel (regizor), Ping Pong - spectacol de teatru radiofonic (autor dramatic)

Apasă aici pentru text
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Proiectele realizate în cadrul rezidențelor Ș.A.H., cât și opiniile rezidenților participanți, nu reflectă în mod automat poziția Asociației Acasă la Hundorf față de subiectul prezentat. ȘAH este un proiect care oferă șansa tinerilor artiști de a se exprima într-un context necenzurat și liber.

acasă la hundorf