Artiștii în rezidență

Aceștia sunt tinerii artiști care au fost selectați pentru această ediție ȘAH. Mai jos se află detalii despre experiența lor din Hundorf, poți citi cateva informații despre fiecare și poți să vezi ce au creat pentru expoziția anuală ȘAH.

Raluca Ghiță

Oana Gheorghiu

Maria Bucurenciu

Laura Pop

Felicia Simion

Diana Baltag

Daria Maria Radu

Cătălina Preda

Bianca Ferăstrău

Alina Olariu & Ioana Ciobanu

Alexandru Macrinici

Ana-Maria Liță

Ana-Maria Liță

Liță Ana-Maria activează ca jurnalist la “Reptilianul” și fotograf la Vice, iar pasiunea pentru metoda etnografică a ghidat-o către antropologie. A studiat geometrie descriptivă și design timp de un an, însă și-a dat seama că este mai interesată de cercetarea modului în care oamenii se raportează la mediul înconjurător și la ceilalți. Datorită profesiei sale, de jurnalist și fotograf, documentează și cercetează locurile și oamenii cu care interacționează, creând astfel povești vizuale și colaje. Ana-Maria a absolvit Facultatea de Sociologie.

Apasă aici pentru text
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Proiectele realizate în cadrul rezidențelor Ș.A.H., cât și opiniile rezidenților participanți, nu reflectă în mod automat poziția Asociației Acasă la Hundorf față de subiectul prezentat. ȘAH este un proiect care oferă șansa tinerilor artiști de a se exprima într-un context necenzurat și liber.

acasă la hundorf