Artiștii în rezidență

Aceștia sunt tinerii artiști care au fost selectați pentru această ediție ȘAH. Mai jos se află detalii despre experiența lor din Hundorf, poți citi cateva informații despre fiecare și poți să vezi ce au creat pentru expoziția anuală ȘAH.

Raluca Ghiță

Oana Gheorghiu

Maria Bucurenciu

Laura Pop

Felicia Simion

Diana Baltag

Daria Maria Radu

Cătălina Preda

Bianca Ferăstrău

Alina Olariu & Ioana Ciobanu

Alexandru Macrinici

Ana-Maria Liță

Bianca Ferăstrău

Bianca Maria Ferăstrău este studentă la secția Pictură, în cadrul Universității de Naționale de Arte din București. A terminat Liceul de Arte Plastice „Nicolae Tonitza” din București, specializare grafică. În perioada liceului a studiat diverse tehnici tradiționale precum gravura (tipar înalt și tipar adânc) și desenul. De asemenea, și-a dezvoltat aptitudini în procesarea computerizată a imaginii digitale în programele Adobe (Photoshop, Illustrator, Indesign). S-a implicat în proiecte de comunicare, relaționare și voluntariat, precum: „Bucureștiul Tinerilor”, unde a absolvit un curs de oratorie și limbaj non-verbal la GECOB și Cristian Teișan, „Street Delivery”, „Asociatia pentru Protejarea și Promovarea Castelului Corvinilor Hunedoara”, „Super Film Festival”.

Apasă aici pentru text
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Proiectele realizate în cadrul rezidențelor Ș.A.H., cât și opiniile rezidenților participanți, nu reflectă în mod automat poziția Asociației Acasă la Hundorf față de subiectul prezentat. ȘAH este un proiect care oferă șansa tinerilor artiști de a se exprima într-un context necenzurat și liber.

acasă la hundorf