Artiștii în rezidență

Aceștia sunt tinerii artiști care au fost selectați pentru această ediție ȘAH. Mai jos se află detalii despre experiența lor din Hundorf, poți citi cateva informații despre fiecare și poți să vezi ce au creat pentru expoziția anuală ȘAH.

Raluca Ghiță

Oana Gheorghiu

Maria Bucurenciu

Laura Pop

Felicia Simion

Diana Baltag

Daria Maria Radu

Cătălina Preda

Bianca Ferăstrău

Alina Olariu & Ioana Ciobanu

Alexandru Macrinici

Ana-Maria Liță

Bogdan Cazacincu

Bogdan Cazacincu este un tânăr artist, masterand în anul II la Artă Murală, Universitatea Națională de Arte București. Tema pe care o abordează în lucrările sale este universul digital, spațiul și timpul. A reușit să se afirme în lumea artei, având proiecte variate (SISAF – Festival Internațional de Street-Art Sibiu, Asistent colaborator în cadrul proiectului Christian Hidaka : Unhooked A Star - Muzeul Național de artă Contemporanâ al României, Fast-Art Experimentalist By Grolsch) și expoziții (Arta La intrare - Galeria Galateca, Art Factory, Expozitie Personala ,,Artmalgam’’ - Urban Collectors, ș.a.m.d).

Apasă aici pentru text
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Proiectele realizate în cadrul rezidențelor Ș.A.H., cât și opiniile rezidenților participanți, nu reflectă în mod automat poziția Asociației Acasă la Hundorf față de subiectul prezentat. ȘAH este un proiect care oferă șansa tinerilor artiști de a se exprima într-un context necenzurat și liber.

acasă la hundorf