Artiștii în rezidență

Aceștia sunt tinerii artiști care au fost selectați pentru această ediție ȘAH. Mai jos se află detalii despre experiența lor din Hundorf, poți citi cateva informații despre fiecare și poți să vezi ce au creat pentru expoziția anuală ȘAH.

Raluca Ghiță

Oana Gheorghiu

Maria Bucurenciu

Laura Pop

Felicia Simion

Diana Baltag

Daria Maria Radu

Cătălina Preda

Bianca Ferăstrău

Alina Olariu & Ioana Ciobanu

Alexandru Macrinici

Ana-Maria Liță

Cătălina Preda

Cătălina Preda este licențiată în Grafică, în cadrul Universității Naționale de Arte București. Interesată de dezvoltarea pe plan personal, social și artistic a căutat mereu puntea de legătură dintre acestea pe care a transmis-o prin lucrările sale. De-a lungul carierei s-a implicat în programe de voluntariat, a participat în tabere, ateliere de creație și olimpiade, precum Olimpiada Națională de Arte Plastice, Baia Mare, Secția Textile în 2016. Printre cele mai recente expoziții la care a participat se numără “Exp_03: Scrisdesen”, “Exp_08: Un pantoff, doi pantofi...”, în cadrul Muzeului Național de Artă Contemporană, București și “Prăjitura- un studiu după natură”, Cofetăria Eat Cake, București. De asemenea, Cătălina este interesată să redea prin desen texturile vegetale într-o manieră cât mai palpabilă, având o atenție deosebită asupra naturii și cum omul intervine prin construcțiile sale.

Apasă aici pentru text
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Proiectele realizate în cadrul rezidențelor Ș.A.H., cât și opiniile rezidenților participanți, nu reflectă în mod automat poziția Asociației Acasă la Hundorf față de subiectul prezentat. ȘAH este un proiect care oferă șansa tinerilor artiști de a se exprima într-un context necenzurat și liber.

acasă la hundorf