Artiștii în rezidență

Aceștia sunt tinerii artiști care au fost selectați pentru această ediție ȘAH. Mai jos se află detalii despre experiența lor din Hundorf, poți citi cateva informații despre fiecare și poți să vezi ce au creat pentru expoziția anuală ȘAH.

Raluca Ghiță

Oana Gheorghiu

Maria Bucurenciu

Laura Pop

Felicia Simion

Diana Baltag

Daria Maria Radu

Cătălina Preda

Bianca Ferăstrău

Alina Olariu & Ioana Ciobanu

Alexandru Macrinici

Ana-Maria Liță

Daria Maria Radu

Fascinată de frumos în toate formele sale, Daria Radu este studentă la Universitatea Națională de Arte din București, anul 1, secția pictură, fiind totodată, absolventă a secției filologie din cadrul facultății de limbi și literaturi străine București. Pe parcursul ultimilor ani a luat parte la o multitudine de proiecte de voluntariat atât în țară, cât și în străinătate, beneficiind totodată și de o bursă Erasmus la Universitatea din Wroclaw, Polonia. Urmează să plece cu o altă bursă Erasmus pe parcursul anului următor, unde va urma crusurile Academiei de Arte Frumoase din Praga.

Apasă aici pentru text
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Proiectele realizate în cadrul rezidențelor Ș.A.H., cât și opiniile rezidenților participanți, nu reflectă în mod automat poziția Asociației Acasă la Hundorf față de subiectul prezentat. ȘAH este un proiect care oferă șansa tinerilor artiști de a se exprima într-un context necenzurat și liber.

acasă la hundorf