Artiștii în rezidență

Aceștia sunt tinerii artiști care au fost selectați pentru această ediție ȘAH. Mai jos se află detalii despre experiența lor din Hundorf, poți citi cateva informații despre fiecare și poți să vezi ce au creat pentru expoziția anuală ȘAH.

Raluca Ghiță

Oana Gheorghiu

Maria Bucurenciu

Laura Pop

Felicia Simion

Diana Baltag

Daria Maria Radu

Cătălina Preda

Bianca Ferăstrău

Alina Olariu & Ioana Ciobanu

Alexandru Macrinici

Ana-Maria Liță

Diana Baltag

Diana Baltag este absolventă a secției de Grafică, din cadrul Universității Naționale de Arte din București. Este o fire atentă la detalii și dedicată unui tip de studiu amănunțit, fapt vizibil atât în lucrarea sa de licență „Ca să mă întorc”, cât și în expozițiile de grup din care a făcut parte, cele mai recente fiind “Exp_03: Scrisdesen”, “Exp_08: Un pantoff, doi pantofi...”, în cadrul Muzeului Național de Artă Contemporană, București și “Prăjitura- un studiu după natură”, Cofetăria Eat Cake, București. Diana reușește să surprindă prin modul în care îmbină studiul cu memoriile, sinceritatea temelor alese cu atmosfera generală creată de lucrările sale, publicul putând empatiza cu ușurință și degajare.

Apasă aici pentru text
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Proiectele realizate în cadrul rezidențelor Ș.A.H., cât și opiniile rezidenților participanți, nu reflectă în mod automat poziția Asociației Acasă la Hundorf față de subiectul prezentat. ȘAH este un proiect care oferă șansa tinerilor artiști de a se exprima într-un context necenzurat și liber.

acasă la hundorf