Artiștii în rezidență

Aceștia sunt tinerii artiști care au fost selectați pentru această ediție ȘAH. Mai jos se află detalii despre experiența lor din Hundorf, poți citi cateva informații despre fiecare și poți să vezi ce au creat pentru expoziția anuală ȘAH.

Raluca Ghiță

Oana Gheorghiu

Maria Bucurenciu

Laura Pop

Felicia Simion

Diana Baltag

Daria Maria Radu

Cătălina Preda

Bianca Ferăstrău

Alina Olariu & Ioana Ciobanu

Alexandru Macrinici

Ana-Maria Liță

Felicia Simion

Felicia Simion este artist visual și fotograf freelance, cu interese în antropologie și storytelling, căutând constant noi modalități de a se exprima. În 2016 a absolvit licența la Universitatea Națională de Arte din București, secția Foto-Video, urmând apoi un master în Antropologie Culturală și Folclor, în cadrul Universității din București. Experiența vastă acumulată de-a lungul timpului și ariile diverse ale fotografiei pe care le practică, Felicia și-a conturat atent un loc al său în care se situează atât pe plan profesional, cât și artistic. A participat la numeroase ateliere, conferințe, festivaluri, expoziții, solo și de grup, precum: “Silent immersions”, ARTHOL, București, “Carpethian”, Bartcelona Gallery, Belgrad, “Village, visages” și “The playground”, în cadrul Muzeului Țăranului Român, București, “Bodies in movement”, Millepiani, Rome, “From Selfie to Self-Expression”, Saatchi Gallery, Month of Photography Los Angeles, Santa Monica Art Studios, "Incursiuni vizuale în America Latină” conferință la Muzeul Municipiului București etc.

Apasă aici pentru text
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Proiectele realizate în cadrul rezidențelor Ș.A.H., cât și opiniile rezidenților participanți, nu reflectă în mod automat poziția Asociației Acasă la Hundorf față de subiectul prezentat. ȘAH este un proiect care oferă șansa tinerilor artiști de a se exprima într-un context necenzurat și liber.

acasă la hundorf