Artiștii în rezidență

Aceștia sunt tinerii artiști care au fost selectați pentru această ediție ȘAH. Mai jos se află detalii despre experiența lor din Hundorf, poți citi cateva informații despre fiecare și poți să vezi ce au creat pentru expoziția anuală ȘAH.

Raluca Ghiță

Oana Gheorghiu

Maria Bucurenciu

Laura Pop

Felicia Simion

Diana Baltag

Daria Maria Radu

Cătălina Preda

Bianca Ferăstrău

Alina Olariu & Ioana Ciobanu

Alexandru Macrinici

Ana-Maria Liță

Laura Pop

Laura Pop a absolvit licența în Scenografie și masteratul în Film de Animație, ambele în cadrul Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică “Ion Luca Caragiale”. Este o tânără regizoare foarte implicată în diverse activități precum voluntariat, festivaluri, concursuri, rezidențe artistice printre care se enumera: Arta la intrare - Neoart, Festivalul Internațional de Film de Animație Anim'est și Animation Worksheep ediția a 8-a, ESTE'N'EST. În prezent participă la un intership de animație 2D și stop-motion în Belgia. Fiind inspirată de psihologie, vise, teatru și literatură, Laura răspândește și îndeamnă prin animațiile sale la dragoste față de complexitatea ce poate fi întâlnită în lucrurile simple și multitudinea de perspective ce ne înconjoară.

Apasă aici pentru text
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Proiectele realizate în cadrul rezidențelor Ș.A.H., cât și opiniile rezidenților participanți, nu reflectă în mod automat poziția Asociației Acasă la Hundorf față de subiectul prezentat. ȘAH este un proiect care oferă șansa tinerilor artiști de a se exprima într-un context necenzurat și liber.

acasă la hundorf