Artiștii în rezidență

Aceștia sunt tinerii artiști care au fost selectați pentru această ediție ȘAH. Mai jos se află detalii despre experiența lor din Hundorf, poți citi cateva informații despre fiecare și poți să vezi ce au creat pentru expoziția anuală ȘAH.

Raluca Ghiță

Oana Gheorghiu

Maria Bucurenciu

Laura Pop

Felicia Simion

Diana Baltag

Daria Maria Radu

Cătălina Preda

Bianca Ferăstrău

Alina Olariu & Ioana Ciobanu

Alexandru Macrinici

Ana-Maria Liță

Maria Bucurenciu

Maria Bucurenciu a absolvit în 2020 Universitatea Națională de Arte București, secția Grafică, urmând în prezent cursurile masteratului de Art of Game Design, de la U.N.A.T.C. Pe parcursul acestor ani a participat la numeroase expoziții, cum ar fi expoziția organizată pentru Festivalul de Benzi Desenate Istorice, Brașov, ce s-a ținut la Sala Olimpia și expoziția „Artists in Progress”, organizată la Rezidența BRD, Scena 9. Din 2018 colaborează cu Asociația pentru Dezvoltare Urbană, București, realizând ilustrații tactile pentru nevăzători.

Apasă aici pentru text
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Proiectele realizate în cadrul rezidențelor Ș.A.H., cât și opiniile rezidenților participanți, nu reflectă în mod automat poziția Asociației Acasă la Hundorf față de subiectul prezentat. ȘAH este un proiect care oferă șansa tinerilor artiști de a se exprima într-un context necenzurat și liber.

acasă la hundorf