Artiștii în rezidență

Aceștia sunt tinerii artiști care au fost selectați pentru această ediție ȘAH. Mai jos se află detalii despre experiența lor din Hundorf, poți citi cateva informații despre fiecare și poți să vezi ce au creat pentru expoziția anuală ȘAH.

Raluca Ghiță

Oana Gheorghiu

Maria Bucurenciu

Laura Pop

Felicia Simion

Diana Baltag

Daria Maria Radu

Cătălina Preda

Bianca Ferăstrău

Alina Olariu & Ioana Ciobanu

Alexandru Macrinici

Ana-Maria Liță

Oana Gheorghiu

Oana Gheorghiu este licențiată în Arhitectura clădirilor și masterandă în Peisaj și teritoriu, ambele secții fiind absolvite în cadrul Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu”. Atracția către diferitele modalități de expresie vizuală a îndemnat-o să-și unească cunoștințele din domeniul său principal cu pasiunea pentru animație, exploatată încă din liceu.

Astfel, a realizat diverse animații de scurtmetraj, precum „Bad habits”, care a obținut Marele Premiu al Festivalului de Film Online „Spune pe scurt” în anul 2010, și „Architecture is blind”, cu care a câștigat premiul pentru Film de Animație Românesc în cadrul Festivalului de Film „CineMa Iubit”, în anul 2008. Curiozitatea sa nu are limite, dezvoltându-și aptitudini considerabile atât în graphic design sau character design, cât și în pictură religioasă sau tehnici tradiționale ale desenului și picturii. Experiența acumulată de-a lungul anilor prin implicare și devotament poate fi apreciată în cele două volume satirice „How to Survive Romania”, publicații la care a lucrat ca ilustrator și coautor. Din anul 2019 este membru al Uniunii Artiștilor Plastici și al Uniunii Cineaștilor din România.

Apasă aici pentru text
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Proiectele realizate în cadrul rezidențelor Ș.A.H., cât și opiniile rezidenților participanți, nu reflectă în mod automat poziția Asociației Acasă la Hundorf față de subiectul prezentat. ȘAH este un proiect care oferă șansa tinerilor artiști de a se exprima într-un context necenzurat și liber.

acasă la hundorf