Artiștii în rezidență

Aceștia sunt tinerii artiști care au fost selectați pentru această ediție ȘAH. Mai jos se află detalii despre experiența lor din Hundorf, poți citi cateva informații despre fiecare și poți să vezi ce au creat pentru expoziția anuală ȘAH.

Raluca Ghiță

Oana Gheorghiu

Maria Bucurenciu

Laura Pop

Felicia Simion

Diana Baltag

Daria Maria Radu

Cătălina Preda

Bianca Ferăstrău

Alina Olariu & Ioana Ciobanu

Alexandru Macrinici

Ana-Maria Liță

Raluca Ghiță

Raluca Ghiță este studentă la grafică la Universitatea de Arte Bucuresti, absolventă la limbi straine, sectia Japoneză-Germană. Pe timpul licenței a organizat clubul de Manga și Artă Japoneză, iar la festivalul anual al secției de Japoneză „Michi Biraki“ a strans peste 50 de participanti la standul clubului. În martie 2018 a participat la Worksheep Animation unde a creat două animatii pentru festivalul Anim’est. Printre pasiunile ei se numără benzile desenate, gastronomia, călătoriile și realizarea de portrete. Lucrările sale sunt inspirate de narațiunile de zi cu zi ale persoanelor pe care le întâlnește

Apasă aici pentru text
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Proiectele realizate în cadrul rezidențelor Ș.A.H., cât și opiniile rezidenților participanți, nu reflectă în mod automat poziția Asociației Acasă la Hundorf față de subiectul prezentat. ȘAH este un proiect care oferă șansa tinerilor artiști de a se exprima într-un context necenzurat și liber.

acasă la hundorf