RIDICAȚI-VĂ PRIVIREA!

”Ridicați-vă privirea ! Uitați-vă în sus ! Ca să vedeți oamenii, casele, ornamentele, cerul. Așa cum au făcut artiștii sosiți la Hundorf care, după cum vedeți, s-au uitat atent la peisajul din jurul lor, au extras lucruri din context, le-au adus în contemporaneitate și au devenit artă. De aici și titlurile atât de semnificative pe care ei le-au dat. Ați ascultat lectura unuia din textele scrise de Alexandru Macrinici și ați avut impresia că el, autorul, este chiar din Dumbrăveni !”

Acesta a fost îndemnul doamnei Ruxandra Dreptu adresat tinerilor elevi prezenți la vernisajul  expoziției și prezentarea proiectului Școala de-Acasă, Hundorf, 2019, care a avut loc luni, 30 septembrie, la Muzeul Gazelor Naturale de la Mediaș.

Expoziția și filmele Școlii de-Acasă pot fi vizionate în perioada 30 septembrie – 20 octombrie, de luni până vineri între orele 9.00 – 15.00, la Muzeul Gazelor Naturale din Mediaș.

Școala de-Acasă, Hundorf, 2019 este un proiect cultural finanțat de Ministerul Culturii și Identității Naționale și Consiliul Județean Mureș.

Proiect cultural co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional.

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finațării.

Partener strategic de dezvoltare: ROMGAZ

Parteneri: Consistoriul Evanghelic Sighișoara și Școala Gimnazială Viișoara

Sponsori: Oprea Avi-Com, Carnicomp Sighișoara, Cusut & brodat, nobilacasa., Magazinul artiștilor

No items found.

înapoi sus

înapoi la Proiecte

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Proiectele realizate în cadrul rezidențelor Ș.A.H., cât și opiniile rezidenților participanți, nu reflectă în mod automat poziția Asociației Acasă la Hundorf față de subiectul prezentat. ȘAH este un proiect care oferă șansa tinerilor artiști de a se exprima într-un context necenzurat și liber.