Ș.A.H. 4.

SATUL CÂINILORDESPRE Ș.A.H.COMUNICATEPARTENERI

SATUL CÂINILOR

Documentarea fotografică a satului Hundorf în timpul rezidențelor Ș.A.H.
/// Photographic evidence of Ș.A.H. residents activity.

OOOOPSS x(

DESPRE Ș.A.H.

No items found.

arhivă COMUNICATE

HUNDORF GALLERY

An de an, la sfârșitul lunii august Acasă, la Hundorf avea loc Colonia artiștilor. Toți tinerii artiști se reîntorceau acasă, ne întâlneam cu invitații noștri, aveau loc discuțiile, analizele, împrietenirile și pregătirea primului eveniment public, la Biserica Evanghelică din sat.

În acest an, pentru siguranța tuturor – atât a comunității artistice, cât și a oamenilor din sat – ne vom întâlni online. Expoziția, întâlnirile cu invitații, atelierele vor fi evenimente publice la care vă așteptăm să ne fiți alături.

Biserica Evanghelică din Hundorf n-a rămas nici singură, nici goală și are o imagine schimbată.

Acum arată altfel, deoarece, pentru prima dată, tinerii artiști s-au jucat cu spațiul din interiorul Bisericii unde au lăsat o parte din lucrările lor într-o expoziție care este prezentă încă, așteptând vizitatori și artiști.

 

Școala de-Acasă, Hundorf, 2020 este un proiect cultural co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional 

Parteneri: Consistoriul Evanghelic Sighișoara și Școala Gimnazială Viișoara

ȘAH / Expoziția virtuală a rezidenților - ȘCOALA DE-ACASĂ, HUNDORF, 2020

Joi, 15 octombrie se lansează ȘAH /Expoziția virtuală a rezidenților / Școala de-Acasă, Hundorf, 2020.

Incepând cu ora 19.00  vă invităm să accesați https://sahresidency.webflow.io/ și să intrați în universul lui Acasă, văzut și tălmăcit altfel de fiecare participant la rezidențele Școlii din acest an.

Expoziția poate fi „vizitată” în perioada 15 octombrie – 15 decembrie.

 

artiști: Adelina Gavrilă // Anca Dima(covrig) // Andreea Tofoleanu // Andreea Zabulic // colectivul format din Maria Dimulescu, Cătălin Rugină și Maria Tudor // colectivul format din Carina Davidoiu, Ana Dincă și Andrei Suhan // Ioana Terheș // Lavinia Lazăr // Mircea Hristescu // Roxi Pop //

curator: Simona Constantin

experiență virtuală: Nicolaie Prodromou

 

Școala de-Acasă este un program anual de rezidențe artistice, care are loc într-un sat din inima Transilvaniei / Viișoara (Hundorf), județul Mureș.

Proiectul este co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național / AFCN

Parteneri: Școala Gimnazială Viișoara și Consistoriul Evanghelic Sighișoara

 

ȘCOALA DE-ACASĂ LANSEAZĂ COLONIA ARTIȘTILOR 2020 ÎN ONLINE

Anul acesta nu ne-am întâlnit Acasă, la sfârșitul verii, așa cum ne obișnuisem și cum plănuiam.

Așa a fost să fie.

Dar Colonia artiștilor merge mai departe și se mută în online. Invitații noștri vor intra în dialog cu artiștii rezidenți ai Școlii din acest an, cu rezidenții anilor trecuți și cu publicul interesat pe temele scoase la iveală de proiectele artistice ale tinerilor creatori.

La sfârșitul acestei săptămâni vor avea loc primele întâlniri virtuale, care pot fi urmărite live pe pagina de facebook https://www.facebook.com/acasala0hundorf/ 

 

Antropologul Iris Serban,  coordonatorul Arhivei de Imagine de la Muzeul Țăranului Român din București va susține vineri, 23 octombrie ora 18.00, un atelier cu titlul Acasă în muzeu, în arhivă, la Hundorf. O discuție liberă despre cercetarea artistică cu rezidenții Școlii din acest an.

Sâmbătă, 24 octombrie, ora 18.00, Miki Braniște, președintele Asociației ColectivA din Cluj Napoca, împreună cu Dana Berdilă de la Institutul Cultural Român și Maria Morar, președintele Asociației ”Acasă la Hundorf” vor susține o intervenție publică cu titlul Cum ieșim din bulă ?

Duminică, 25 octombrie, ora 17.00 regizorul Anca Berlogea Boariu va discuta despre metodele de lucru cu comunitatea cu artiștii Maria Beatrice Tudor & Maria Luiza Dimulescu (CORP ACASA), Ioana Terhes (BOLOVANUL DE AUR) si Carina Davidoiu & Ana Dincă & Andrei Suhan (ARHIVA DE ACASA) într-o intervenție publică cu titlul Acasă la Hundorf: un dialog dintre artiști și comunitate.

Colonia noastră continua. La sfârșitul săptămânii următoare vor avea loc alte discuții cu alți invitați pentru care revenim cu detalii.

 

  

Școala de-Acasă, Hundorf, 2020 este un proiect cultural co-finanţatde Administraţia Fondului Cultural Naţiona

Parteneri: Consistoriul Evanghelic Sighișoara și Școala Gimnazială Viișoara

 

 

disclaimer

Proiect cultural co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabil de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finațării

PARTENERI

Instituții și companii care contribuie la finanțarea proiectului.

Organizat de: Asociația ”Acasă la Hundorf”  

Proiect cultural co-finanțat de: Administrația Fondului Cultural Național

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabil de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finațării.

Parteneri: Consistoriul Evanghelic Sighișoara, Școala Gimnazială Viișoara

ȘAH COPYRIGHT 2023

No items found.
ÎNAPOI SUS / BACK UP

Ana-Maria Liță

No items found.
Ultimele Proiecte
acasă la hundorf
Overview
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Proiectele realizate în cadrul rezidențelor Ș.A.H., cât și opiniile rezidenților participanți, nu reflectă în mod automat poziția Asociației Acasă la Hundorf față de subiectul prezentat. ȘAH este un proiect care oferă șansa tinerilor artiști de a se exprima într-un context necenzurat și liber.

Email
Instagram