ȘAH = Școala de-acasă, hundorf


Organizat de

asociația acasă la hundorf

Un om ce se adună în tihnă creează o amuletă din lut, sau un poem, sau o pictură, sau un cântec. Se întâlneşte cu alţii cărora le arată şi le povesteşte. Atmosfera liniştită se împrăştie şi ia naştere ritualul lor, sărbătoarea lor.
Credem în natura creatoare a omului, cea care ne îndeamnă să facem lucruri nepieritoare fără să ştim. Cea care îndeamnă comunitatea, comunităţile să se regăsească şi să fie altfel. Satul românesc este un spaţiu unde te poţi întâlni cu creaţia. Asociaţia “Acasă la Hundorf” are ca scop, pe termen lung, contribuţia la formarea, colagularea şi identitatea comunitatăţii artistice şi comunităţii rurale. Proiectele sale se subsumează acestui deziderat, apreciind că educaţia şi cultura sunt pilonii de rezistenţă.
NR
EDIȚII
6
NR
REZIDENȚI
82
ORGANIZATOR:
asociația ACASĂ LA HUNDORF

OAMENI IMPLICAȚI:

MARIA MORAR
NADINA STOICA
NICOLAIe PRODROMOu
Ioana Cherciu
dana berdilă
MARIA BUCURENCIU
daniel semenciuc
valentin teodorescu
alexandra boaru

acasă la hundorf
Overview
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Proiectele realizate în cadrul rezidențelor Ș.A.H., cât și opiniile rezidenților participanți, nu reflectă în mod automat poziția Asociației Acasă la Hundorf față de subiectul prezentat. ȘAH este un proiect care oferă șansa tinerilor artiști de a se exprima într-un context necenzurat și liber.

Email
Instagram