Artiștii Școlii de-Acasă văzuți de Casandra

Cimpoieru Casandra Valentina

Are 11 ani, e în clasa a IV-a și ne-am trezit cu ea la evenimentul final din 2019  când, brusc, i-a cerut Nadinei aparatul de fotografiat – un aparat profesional – și a început să facă poze.Pe care ne prindea ne întreba “Vrei să-ți fac o poză ?” și apăsa pe buton.

Mare ne-a fost mirarea când am văzut fotografiile. Toți ne-am minunat pentru că sunt niște mici bijuterii copilărești, expresive, bine încadrate, jucăușe și foarte frumoase. Și făcute de o copilă care a pus mâna pentru prima dată pe un aparat de fotografiat profesional.

Am întrebat-o pe Casandra dacă știe câte poze a făcut. “Da, vreo patru – cinci”, zice ea. A fost rândul ei să se minuneze când i-am spus că sunt mai multe și că le punem pe internet.

-Iți place să faci poze, Casandra?

-Daaaa. Când iau aparatul sau telefonul în mână parcă am pe cineva drag în mâna mea și-aș face poze la toată lumea. Mă mai cheamă oamenii din sat să le mai fac poze cu telefonul. Cu aparat n-am făcut decât atunci, la voi.

Iată fotografiile Casandrei.‍

No items found.

înapoi sus

înapoi la Proiecte

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Proiectele realizate în cadrul rezidențelor Ș.A.H., cât și opiniile rezidenților participanți, nu reflectă în mod automat poziția Asociației Acasă la Hundorf față de subiectul prezentat. ȘAH este un proiect care oferă șansa tinerilor artiști de a se exprima într-un context necenzurat și liber.