Artiștii în rezidență

Aceștia sunt tinerii artiști care au fost selectați pentru aceast[ ediție ȘAH. Mai jos se află detalii despre experiența lor din Hundorf, poți citi cateva informații despre fiecare și poți să vezi ce au creat pentru expoziția anuală ȘAH.

Silvia Florean

Raluca Anghel

Mariana Buric

Lucian Brumă

Liviu Acasandrei

Isac Gheorghe

Irina Stelea

Ionuț Cravă

Ana Maria Lemnaru

Irina Stelea

Irina Stelea (1984, Bucureşti) a copilărit între Capitală și un sat din Ardeal. În 2008 a absolvit secția de Fotografie-Video a Universității Naționale de Arte din București. A lucrat ca fotograf, grafician și artist video pentru Centrul Național al Dansului București, precum și pentru manageri culturali independenți, edituri și organizații culturale. Între 2007 și 2011 a participat în expoziții individuale și de grup în București și în țară, a creat scurtmetraje premiate la concursuri studențești și a făcut parte din proiecte de documentare a satelor de pe Nistru, Republica Moldova și din Delta Dunării. Din 2011 trăiește în Berlin unde lucrează în mediul universitar. Îi place să călătorească în locuri îndepărtate și puțin vizitate.

Apasă aici pentru text
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Proiectele realizate în cadrul rezidențelor Ș.A.H., cât și opiniile rezidenților participanți, nu reflectă în mod automat poziția Asociației Acasă la Hundorf față de subiectul prezentat. ȘAH este un proiect care oferă șansa tinerilor artiști de a se exprima într-un context necenzurat și liber.

acasă la hundorf