Artiștii în rezidență

Aceștia sunt tinerii artiști care au fost selectați pentru aceast[ ediție ȘAH. Mai jos se află detalii despre experiența lor din Hundorf, poți citi cateva informații despre fiecare și poți să vezi ce au creat pentru expoziția anuală ȘAH.

Silvia Florean

Raluca Anghel

Mariana Buric

Lucian Brumă

Liviu Acasandrei

Isac Gheorghe

Irina Stelea

Ionuț Cravă

Ana Maria Lemnaru

Isac Gheorghe

Isac Gheorghe (n. 1995, Braşov) a aboslvit Liceul de Arte Plastice “Hans Mattis Teutsch” din Braşov, secţia Grafică. A continuat mai apoi cu studiile în domeniul graficii, absolvind Universitatea Naţională de Arte “George Enescu” din Iaşi, Facultatea de Arte Vizuale şi Design, promoţia 2017. În prezent este masterand la specializarea Grafică în cadrul Universităţii de Artă şi Design din Cluj-Napoca, Facultatea de Arte Plastice. Practica sa artistică vizează anumite nuanţe marginalizate ale societăţii contemporane şi, implicit, a spaţiilor publice, preponderent urbane. Punând sub reflector indispensabilitatea contrastului şi a paradoxului în viaţa cotidiană, artistul recurge la desen şi gravură ca mediu de exprimare, alături de fotografie.

Apasă aici pentru text
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Proiectele realizate în cadrul rezidențelor Ș.A.H., cât și opiniile rezidenților participanți, nu reflectă în mod automat poziția Asociației Acasă la Hundorf față de subiectul prezentat. ȘAH este un proiect care oferă șansa tinerilor artiști de a se exprima într-un context necenzurat și liber.

acasă la hundorf