Artiștii în rezidență

Aceștia sunt tinerii artiști care au fost selectați pentru aceast[ ediție ȘAH. Mai jos se află detalii despre experiența lor din Hundorf, poți citi cateva informații despre fiecare și poți să vezi ce au creat pentru expoziția anuală ȘAH.

Silvia Florean

Raluca Anghel

Mariana Buric

Lucian Brumă

Liviu Acasandrei

Isac Gheorghe

Irina Stelea

Ionuț Cravă

Ana Maria Lemnaru

Liviu Acasandrei

Liviu Acasandrei (1989, Iaşi) absolvent al Colegiului Naţional de Artă ”Octav Băncilă”, Iaşi, absolvent de licenţă şi master, secţia Grafică, la Universitatea de Arte şi Design, Cluj-Napoca. Acum este doctorand al Universităţii Naţionale de Artă din Bucureşti. Premiat la concursuri de creaţie din Bucureşti, Iaşi, Cluj-Napoca, Piatra-Neamţ. Expoziţii personale: Teatrul Elisabeta Bucureşti, Sala Oglinzilor, 2017, expoziţie peronală de grafică în cadrul StudentFest, Timişoara, 2017, “Deformation of The Human Body”, Galeria Casa Matei / Expo Maraton 2014, Cluj-Napoca, “Vis” , Ateneul Tătăraşi, Iaşi, 2009. Expoziţie de grup la Salonul Mic Bucureşti (SMB11 mixed media), ediţia a XI-a, 2017. Este selectat cu două lucrări de grafică prin licitaţia din Polonia intitulată “Student Art Works”, ediția a IV-a, 2016.

Apasă aici pentru text
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Proiectele realizate în cadrul rezidențelor Ș.A.H., cât și opiniile rezidenților participanți, nu reflectă în mod automat poziția Asociației Acasă la Hundorf față de subiectul prezentat. ȘAH este un proiect care oferă șansa tinerilor artiști de a se exprima într-un context necenzurat și liber.

acasă la hundorf