Artiștii în rezidență

Aceștia sunt tinerii artiști care au fost selectați pentru această ediție ȘAH. Mai jos, puteți afla informații despre ei, proiectele și experiența lor din Hundorf.

Ornela Alia

Ioana Rusu

Andrei Gabriel Nicolae

Andrei Gabriel Nicolae

Andrei Gabriel Nicolae este scriitor și în prezent lucrează la primul său roman. De-a lungul timpului acesta a experimentat cu diverse forme de exprimare literară și se remarcă prin subiecte care explorează tematici queer și feministe. Face parte din Cenaclul X unde a scris un poem despre identități queer transgeneraționale, precum și un text hibrid despre criza existențială în fața dezastrelor climatice. De asemenea a publicat în Literatură și feminism un poem despre peisaje industriale și munca în raport cu diverse clase sociale, precum și un eseu în Revista Cutra despre identități queer.

Apasă aici pentru text
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Proiectele realizate în cadrul rezidențelor Ș.A.H., cât și opiniile rezidenților participanți, nu reflectă în mod automat poziția Asociației Acasă la Hundorf față de subiectul prezentat. ȘAH este un proiect care oferă șansa tinerilor artiști de a se exprima într-un context necenzurat și liber.

acasă la hundorf