Artiștii în rezidență

Aceștia sunt tinerii artiști care au fost selectați pentru această ediție ȘAH. Mai jos se află detalii despre experiența lor din Hundorf, poți citi câteva informații despre fiecare și poți să vezi ce au creat pentru expoziția anuală ȘAH.

Silvia Florean

Nadina Stoica

Miruna Gheordunescu

Mălina Lorelei Fulga

Ionuț Cravă

Ilinca Pop & Simona Constantin

Georgiana Tudor

Delia Oltean

Andrei Ștefan

Andrea Bernath

Andra Moraru

Nadina Stoica

Nadina Stoica (n. 1997, Constanța) s-a născut în Constanța, România. A crescut în două locuri, în primul cu capul în apă sărată, iar în celălalt cu picioarele în pământul Credinței. Credința este numele satului unde părinții acesteia locuiesc. A absolvit la Universitatea Națională de Arte din București, departamentul Foto-Video. Lucrările sale se scufundă în tărâmul amintirilor și originilor, modul în care acestea îi influențează viața și arta.

Abordează teme precum identitatea, familia, copilăria, spațiul personal, intimitatea și folosește în principal mediul fotografic pe care îl îmbină ulterior cu obiecte, instalații și uneori video. Colajul a devenit o practică frecventă în proiectele sale.

Apasă aici pentru text
No items found.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Proiectele realizate în cadrul rezidențelor Ș.A.H., cât și opiniile rezidenților participanți, nu reflectă în mod automat poziția Asociației Acasă la Hundorf față de subiectul prezentat. ȘAH este un proiect care oferă șansa tinerilor artiști de a se exprima într-un context necenzurat și liber.

acasă la hundorf