Artiștii în rezidență

Aceștia sunt tinerii artiști care au fost selectați pentru această ediție ȘAH. Mai jos, puteți afla informații despre ei, proiectele și experiența lor din Hundorf.

Roxana Morar

Valentin Teodorescu & Anastasia Grigore & Diana Păun & Sarah Mitrofan

Miruna Radovici

Maria Mălcică

Ioana Cherciu

Alesandra Halmaghi & Corina Preda & Luana Cloșcă & David Bularca

Eduard Bălaș

Daniel Semenciuc

Alexandra și Anca Boaru

Ioana Hogman

Ioana Hogman

Ioana Hogman a absolvit Scriere dramatică şi Arta actorului la Universitatea de Arte din Târgu-Mureş. În prezent, practica sa este focusată pe felul în care scrisul se poate intersecta cu alte ramuri inter şi transdisciplinare, dar şi posibilităţile lui într-un context de sine stătător, plecând de cele mai multe ori de la natura performativă a acestuia. În paralel, explorează medii şi metode de exprimare străine de scris, dar apropiate conceptului de performativitate, iar una dintre mizele consecvente ale demersului ei este de a iniţia un tip de dialog între public şi artist. În acest spirit a creat în 2020 proiectul Camera postpartum, destinat explorării condiţiei materne, atât prin cercetare personală, cât şi prin întâlnirea constantă cu alte mame.

Apasă aici pentru text
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Proiectele realizate în cadrul rezidențelor Ș.A.H., cât și opiniile rezidenților participanți, nu reflectă în mod automat poziția Asociației Acasă la Hundorf față de subiectul prezentat. ȘAH este un proiect care oferă șansa tinerilor artiști de a se exprima într-un context necenzurat și liber.

acasă la hundorf