Artiștii în rezidență

Aceștia sunt tinerii artiști care au fost selectați pentru această ediție ȘAH. Mai jos se află detalii despre ei, proiectele și experiența lor în Hundorf.

Roxi Pop

Mircea Hristescu

Maria-Luiza Dimulescu, Maria-Beatrice Tudor & Cătălin Rugină

Lavinia Lazăr

Ioana Terheș

Andrei Suhan, Carina Davidoiu, Ana Dincă

Andreea Zabulic

Andreea Tofoleanu

Anca Dima

Adelina Gavrilă

Adelina Gavrilă

Adelina Gavrilă (Deda), artist vizual și ilustrator, care reflectă constant noi modalități de exprimare poetică a temelor contemporane urbane și suburbane. După absolvirea facultații UNArte București (Licență+Master: secția pictură), a călătorit doi ani în Europa și Israel, în căutarea unor noi experiențe trăite și materializate într-un proiect (desfășurat pe 4 ani ) numit „Poemting Days” .

Acest demers s-a ramificat în mai multe subiecte de gândire si proiecte artistice cu iz activist, ce au ca și scop reamintirea/sublinierea/ accentuarea unor probleme ignorate de societate (Ex: prostituția, abandonul copiilor, lipsa empatiei, prejudecatile sociale, protestul, avantajele si dezavantajele globalizării etc.).

Apasă aici pentru text
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Proiectele realizate în cadrul rezidențelor Ș.A.H., cât și opiniile rezidenților participanți, nu reflectă în mod automat poziția Asociației Acasă la Hundorf față de subiectul prezentat. ȘAH este un proiect care oferă șansa tinerilor artiști de a se exprima într-un context necenzurat și liber.

acasă la hundorf