Artiștii în rezidență

Aceștia sunt tinerii artiști care au fost selectați pentru această ediție ȘAH. Mai jos se află detalii despre experiența lor din Hundorf, poți citi câteva informații despre fiecare și poți să vezi ce au creat pentru expoziția anuală ȘAH.

Silvia Florean

Nadina Stoica

Miruna Gheordunescu

Mălina Lorelei Fulga

Ionuț Cravă

Ilinca Pop & Simona Constantin

Georgiana Tudor

Delia Oltean

Andrei Ștefan

Andrea Bernath

Andra Moraru

Andrea Bernath

Andrea Bernath (n. 1981,Târgu-Mureș) aici a început şi educația teoretică, şi pregătirea artistică, sub îndrumarea pictorului Lucia Călinescu, cadru didactic de specaliate. Între 2000-2005, a urmat cursurile universitare în cadrul Facultății de conservare și restaurare de la Sibiu. De la absolvirea studiilor și până în prezent, Andrea a rămas aproape de prima ei dorință majoră, cea de a crește și de a se dezvolta ca artist. Modul în care acest fapt s-a petrecut se reflectă în cele cinci expoziții personale, ultima dintre acestea având loc în martie 2018, la Muzeul de Artă Contemporană Brukenthal. Direcția care caracterizează cel mai bine picturile sale a fost apreciată ca având o puternică componentă fantastică.

Apasă aici pentru text
No items found.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Proiectele realizate în cadrul rezidențelor Ș.A.H., cât și opiniile rezidenților participanți, nu reflectă în mod automat poziția Asociației Acasă la Hundorf față de subiectul prezentat. ȘAH este un proiect care oferă șansa tinerilor artiști de a se exprima într-un context necenzurat și liber.

acasă la hundorf