Artiștii în rezidență

Aceștia sunt tinerii artiști care au fost selectați pentru această ediție ȘAH. Mai jos se află detalii despre experiența lor din Hundorf, poți citi câteva informații despre fiecare și poți să vezi ce au creat pentru expoziția anuală ȘAH.

Silvia Florean

Nadina Stoica

Miruna Gheordunescu

Mălina Lorelei Fulga

Ionuț Cravă

Ilinca Pop & Simona Constantin

Georgiana Tudor

Delia Oltean

Andrei Ștefan

Andrea Bernath

Andra Moraru

Ilinca Pop & Simona Constantin

Ilinca Pop (n. 1994, Bucureşti) este co-fondatoare a revistei de literatură contemporană Z9 Magazine din Sibiu (2012), secretar executiv al Trienalei de Arhitectură din București (2019), redactor colaborator al revistei Arhitext și, din decembrie 2017, fellow în proiectul de cercetare UEL - Urban Education Live, derulat în București de Urboteca. Scrie despre arhitectură și arte și, uneori, desenează pe coperțile cărților de poezie contemporană tânără (Casa de Editură Max Blecher, Editura Charmides). A absolvit Universitatea de Arhitectură și Urbanism “Ion Mincu” din București, specializarea Arhitectură (2018) și lucrează, atunci când se ivește ocazia, departe de birou. Când o să fie mare visează să se facă Arhitectul şef al Veneției.

Simona Constantin (n. 1993, Călăraşi) a studiat Regie de Film și Televiziune la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică “I. L. Caragiale” București. Regizor de film și artist vizual, realizează lucrări multidisciplinare, împreună cu artiști din alte domenii. “În centrul practicii mele se află personaje cu o viziune distinctă, pregnantă asupra lumii, care trebuie să înfrunte imaginea lor din societate și să se impună asupra lumii. Cred că, într-o mai mică sau mai mare măsură, fiecare dintre noi poate fi considerat/ă o minoritate.”

Apasă aici pentru text
No items found.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Proiectele realizate în cadrul rezidențelor Ș.A.H., cât și opiniile rezidenților participanți, nu reflectă în mod automat poziția Asociației Acasă la Hundorf față de subiectul prezentat. ȘAH este un proiect care oferă șansa tinerilor artiști de a se exprima într-un context necenzurat și liber.

acasă la hundorf