Artiștii în rezidență

Aceștia sunt tinerii artiști care au fost selectați pentru această ediție ȘAH. Mai jos se află detalii despre experiența lor din Hundorf, poți citi câteva informații despre fiecare și poți să vezi ce au creat pentru expoziția anuală ȘAH.

Silvia Florean

Nadina Stoica

Miruna Gheordunescu

Mălina Lorelei Fulga

Ionuț Cravă

Ilinca Pop & Simona Constantin

Georgiana Tudor

Delia Oltean

Andrei Ștefan

Andrea Bernath

Andra Moraru

Silvia Florean

Silvia Florean (n. 1998, Bucureşti) estestudentă la Universitatea Naţională de Arte din Bucureşti, anul III, secţia grafică. În anul 2018 a studiat la Academia “Eugeniusz Geppert” din Wroclaw, Polonia, cu o bursă Erasmus, unde expune, la sfârşitul perioadei de studiu, o serie de gravuri şi picturi la expoziţia organizată de Academie.Tot în anul 2018 participă la expoziţia organizată la şcoala Tong An din Taoyuan, Tawan.

Este apropiată de pictură, desen şi gravură, fără să se desprindă, încă, de valorile estetice clare. Surprinde momente scoase din contextul percepţiei obişnuite şi le transpune într-o imagine ce explorează fie amintirea pe cale senzorială, fie o acţiune în desfăşurare.

Apasă aici pentru text
No items found.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Proiectele realizate în cadrul rezidențelor Ș.A.H., cât și opiniile rezidenților participanți, nu reflectă în mod automat poziția Asociației Acasă la Hundorf față de subiectul prezentat. ȘAH este un proiect care oferă șansa tinerilor artiști de a se exprima într-un context necenzurat și liber.

acasă la hundorf