Artiștii în rezidență

Aceștia sunt tinerii artiști care au fost selectați pentru această ediție ȘAH. Mai jos se află detalii despre experiența lor din Hundorf, poți citi câteva informații despre fiecare și poți să vezi ce au creat pentru expoziția anuală ȘAH.

Silvia Florean

Nadina Stoica

Miruna Gheordunescu

Mălina Lorelei Fulga

Ionuț Cravă

Ilinca Pop & Simona Constantin

Georgiana Tudor

Delia Oltean

Andrei Ștefan

Andrea Bernath

Andra Moraru

Delia Oltean

Delia Oltean (n.1983, Cisnădie), deşi născută într-o familie de realişti, tatăl cadru militar, mama profesor de matematică, a avut înclinaţii şi a urmat o pregătire filologică. Absolventă a Facultării de Jurnalistică din Sibiu, a experimentat, începând cu anul 2007, în diverse domenii, de la marketing la organizator de evenimente şi florar decorator. După zece ani de căutări s-a întors la preocupările dintâi. Lucrează la Complexul Naţional Muzeal „Astra” din Sibiu ca antropolog şi muzeograf.

Apasă aici pentru text
No items found.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Proiectele realizate în cadrul rezidențelor Ș.A.H., cât și opiniile rezidenților participanți, nu reflectă în mod automat poziția Asociației Acasă la Hundorf față de subiectul prezentat. ȘAH este un proiect care oferă șansa tinerilor artiști de a se exprima într-un context necenzurat și liber.

acasă la hundorf