Artiștii în rezidență

Aceștia sunt tinerii artiști care au fost selectați pentru această ediție ȘAH. Mai jos se află detalii despre ei, proiectele și experiența lor în Hundorf.

Roxi Pop

Mircea Hristescu

Maria-Luiza Dimulescu, Maria-Beatrice Tudor & Cătălin Rugină

Lavinia Lazăr

Ioana Terheș

Andrei Suhan, Carina Davidoiu, Ana Dincă

Andreea Zabulic

Andreea Tofoleanu

Anca Dima

Adelina Gavrilă

Mircea Hristescu

Mircea Hristescu a absolvit Licență și Master la Universitatea Națională de Arte București, Departamentul Foto-Video. Expoziții de grup și rezidențe artistice, selecție: DEZARHIVĂRI, Galeria ApArte din Iași, workshop finalizat printr-o expoziție colectivă, curator Matei Bejenaru; expoziție a workshop-ului de film experimental Camera Prezentă, coordonat de Lavinia German, în cadrul proiectului FILM- proiect curatorial- proiect curatorial, curator Matei Bejenaru, WASP – Working Art Space and Production, București; GEST PENTRU EROI, ARCUB, București; EXPLORE FESTIVAL # 14- Life Long Burning ; Expoziție de grup - Instalație multimedia. WASP-Working Art Space & Production, București.

Apasă aici pentru text
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Proiectele realizate în cadrul rezidențelor Ș.A.H., cât și opiniile rezidenților participanți, nu reflectă în mod automat poziția Asociației Acasă la Hundorf față de subiectul prezentat. ȘAH este un proiect care oferă șansa tinerilor artiști de a se exprima într-un context necenzurat și liber.

acasă la hundorf