Artiștii în rezidență

Aceștia sunt tinerii artiști care au fost selectați pentru această ediție ȘAH. Mai jos se află detalii despre ei, proiectele și experiența lor în Hundorf.

Roxi Pop

Mircea Hristescu

Maria-Luiza Dimulescu, Maria-Beatrice Tudor & Cătălin Rugină

Lavinia Lazăr

Ioana Terheș

Andrei Suhan, Carina Davidoiu, Ana Dincă

Andreea Zabulic

Andreea Tofoleanu

Anca Dima

Adelina Gavrilă

Roxi Pop

Roxi Pop este fotograf/videograph freelancer. În prezent locuiește și lucrează în Cluj. Este pasionată de fotografie din liceu și îndrăgostită de povești din copilărie. Roxi este membru fondator al Asociației Fotopia și inițiator al festivalului de fotografie documentară In/Out Transylvania Photo Festival. După ce a studiat jurnalismul în Cluj, în 2012 a plecat cu o bursă Fulbright să studieze fotojurnalismul la University of Missouri în Statele Unite. Din procesul de readaptare la România, a luat naștere proiectul Today I am Home// Astăzi sunt acasă – un proiect de fotografie personal în care își documentează familia și explorează legătura cu locul natal. Proiectul a fost prezentat la De Donkere Kamer la Muzeul Bozar din Bruxel și publicat în The New Yorker, FotoRoom, DoR, Scena 9 și Sub 25.

Apasă aici pentru text
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Proiectele realizate în cadrul rezidențelor Ș.A.H., cât și opiniile rezidenților participanți, nu reflectă în mod automat poziția Asociației Acasă la Hundorf față de subiectul prezentat. ȘAH este un proiect care oferă șansa tinerilor artiști de a se exprima într-un context necenzurat și liber.

acasă la hundorf