Artiștii în rezidență

Aceștia sunt tinerii artiști care au fost selectați pentru această ediție ȘAH. Mai jos se află detalii despre ei, proiectele și experiența lor în Hundorf.

Roxi Pop

Mircea Hristescu

Maria-Luiza Dimulescu, Maria-Beatrice Tudor & Cătălin Rugină

Lavinia Lazăr

Ioana Terheș

Andrei Suhan, Carina Davidoiu, Ana Dincă

Andreea Zabulic

Andreea Tofoleanu

Anca Dima

Adelina Gavrilă

Andreea Tofoleanu

Andreea-Marina Tofoleanu este absolventă a Universității Naționale de Artă din București, promoția 2018. La licență a studiat artă murală și tehnicile specifice, iar în 2016 s-a înscris la cursurile din cadrul Facultății de Arte Plastice, secția Grafică, unde și-a îndreptat atenția către direcția tradițională, și anume, gravura.

Din 2017 este membru stagiar al Uniunii Artiștilor Plastici din București; tot în același an a obținut bursa Erasmus de studiu la Academia Albertina din Torino, unde a continuat să experimenteze tehnicile gravurii: mezzotinta, acvatinta, acvaforte, silkscreen, serigrafie.

Pe tot parcursul studiilor s-a implicat în numeroase, diverse activități și proiecte precum: șantiere de pictura murală, laică și religioasă, restaurare pictură, piatră, poleire, butaforie, artă în spațiul public/ patrimoniu Unesco (Casa cu Blazoane din Chiojdu), animație, coordonare și organizare ateliere și tururi ghidate cu copii în galerii și muzee. A luat parte la numeroase expoziții naționale și internaționale, s-a implicat în dezvoltarea și organizarea unor proiecte de gravură ( Ex-Libris Brâncuși 2016/ expoziție itinerantă). La un an după absolvire a obținut un internship la Saatchi Gallery din Londra, la secția Educație, unde a susținut ateliere artistice și a coordonat tururi în cadrul expozițiilor.

Ca pas următor în dezvoltarea personală, a luat parte la programe de leadership (Leaders Expore), public speaking (Toastmaster) și modulul psihopedagogic. Își propune să îmbine armonios palierele care o interesează: activități de relaxare, artă murală, grafică și pedagogie.

Apasă aici pentru text
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Proiectele realizate în cadrul rezidențelor Ș.A.H., cât și opiniile rezidenților participanți, nu reflectă în mod automat poziția Asociației Acasă la Hundorf față de subiectul prezentat. ȘAH este un proiect care oferă șansa tinerilor artiști de a se exprima într-un context necenzurat și liber.

acasă la hundorf