Artiștii în rezidență

Aceștia sunt tinerii artiști care au fost selectați pentru această ediție ȘAH. Mai jos se află detalii despre ei, proiectele și experiența lor în Hundorf.

Roxi Pop

Mircea Hristescu

Maria-Luiza Dimulescu, Maria-Beatrice Tudor & Cătălin Rugină

Lavinia Lazăr

Ioana Terheș

Andrei Suhan, Carina Davidoiu, Ana Dincă

Andreea Zabulic

Andreea Tofoleanu

Anca Dima

Adelina Gavrilă

Lavinia Lazăr

Lavinia Lazăr, născută în 1995 la Suceava, a absolvit Universitatea Națională de Arte „George Enescu” din Iași, Facultatea de Teatru, specializarea Teatrologie și Jurnalism teatral, apoi a urmat masterul intitulat Management și Antreprenoriat artistic în cadrul aceleiași universități. Pe parcursul anilor de studii a coloborat cu ziare, platforme online, reviste, unde a publicat diferite texte cu specific teatral (interviuri, cronici, articole). De asemenea, a lucrat în calitate de reporter de televiziune în Iași, pe urmă, ca secretar de redacție la o editură ieșeană. A participat la diverse festivaluri de teatru din România în funcție de redactor, a făcut voluntariat la festivaluri de muzică și de teatru și nu în ultimul rând lucrează la trei manuscrise legate de o culegere de interviuri publicate de-a lungul studenției, la transcrieri de emisiuni dedicate actorilor, regizorilor români și la un studiu legat de viața și traseul romilor din țară. Ultima cercetare a determinat-o să continue demersul și munca pe teren și în cadrul Rezidenței artistice de la Hundorf, unde va analiza atât părerile și viața romilor de aici, cât și a celorlalți localnici. Un jurnal tip mărturie, concretizat, apoi, în Colonia Artiștilor într-un reportaj.

Apasă aici pentru text
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Proiectele realizate în cadrul rezidențelor Ș.A.H., cât și opiniile rezidenților participanți, nu reflectă în mod automat poziția Asociației Acasă la Hundorf față de subiectul prezentat. ȘAH este un proiect care oferă șansa tinerilor artiști de a se exprima într-un context necenzurat și liber.

acasă la hundorf