Artiștii în rezidență

Aceștia sunt tinerii artiști care au fost selectați pentru această ediție ȘAH. Mai jos, puteți afla informații despre ei, proiectele și experiența lor din Hundorf.

Lena Ciobanu

Leopold Nacht

Delaney O'Connell

Ioana Țurcan & Pablo Ramírez González

Katarzyna Łukasiewicz

Marlene Klauser

Andreea Vintze

Maria Livia Onete

Maria Guțu

Mara Oglakci

Eva Chapkin

Edit Vinter & Theodora Scurtu

Maria Guțu

RO

Maria Guțu explorează de mai mulți ani prin fotografiile ei conceptul de “ acasă” . Practica ei este bazată pe fotografia documentară din care reiese implicarea empatică pe care o are față de oamenii a căror viață o surprinde cu aparatul foto. În cadrul rezidenței își propune să documenteze diferite aspecte ale vieții satului Hundorf și să implice comunitatea, în special copii, în realizarea lucrărilor finale.

EN

Maria Gutu has been exploring already for many years the concept of Home through her documentary photographs. Her pictures  capture her empathetic involvement with the lives of the people she captures on her camera. During the residency, she will document different sides of life in Hundorf.

Apasă aici pentru text
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Proiectele realizate în cadrul rezidențelor Ș.A.H., cât și opiniile rezidenților participanți, nu reflectă în mod automat poziția Asociației Acasă la Hundorf față de subiectul prezentat. ȘAH este un proiect care oferă șansa tinerilor artiști de a se exprima într-un context necenzurat și liber.

acasă la hundorf