Artiștii în rezidență

Aceștia sunt tinerii artiști care au fost selectați pentru această ediție ȘAH. Mai jos, puteți afla informații despre ei, proiectele și experiența lor din Hundorf.

Roxana Morar

Valentin Teodorescu & Anastasia Grigore & Diana Păun & Sarah Mitrofan

Miruna Radovici

Maria Mălcică

Ioana Cherciu

Alesandra Halmaghi & Corina Preda & Luana Cloșcă & David Bularca

Eduard Bălaș

Daniel Semenciuc

Alexandra și Anca Boaru

Ioana Hogman

Alexandra și Anca Boaru

Alexandra a absolvit Universitatea Portsmouth, secția Fotografie, iar practica ei se concentrează pe utilizarea propriului corp ca instrument în explorarea conceptul de a fi om. Ca și mediu artistic principal, aceasta se îndreaptă către fotografie și video, incluzând elemente de performance.  

Anca este studentă a secției de Asistență Medicală Generală din Timișoara. Este o artistă autodidactă, stilul ei putând fi descris ca o salată de fructe vibrantă de culori. Ea se concentrează în principal pe portretizarea unor personaje aparent fantastice prin prisma trăsăturilor exagerate, dar care sunt de fapt inspirate din realitatea de zi cu zi.

Apasă aici pentru text
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Proiectele realizate în cadrul rezidențelor Ș.A.H., cât și opiniile rezidenților participanți, nu reflectă în mod automat poziția Asociației Acasă la Hundorf față de subiectul prezentat. ȘAH este un proiect care oferă șansa tinerilor artiști de a se exprima într-un context necenzurat și liber.

acasă la hundorf