Artiștii în rezidență

Aceștia sunt tinerii artiști care au fost selectați pentru această ediție ȘAH. Mai jos, puteți afla informații despre ei, proiectele și experiența lor din Hundorf.

Roxana Morar

Valentin Teodorescu & Anastasia Grigore & Diana Păun & Sarah Mitrofan

Miruna Radovici

Maria Mălcică

Ioana Cherciu

Alesandra Halmaghi & Corina Preda & Luana Cloșcă & David Bularca

Eduard Bălaș

Daniel Semenciuc

Alexandra și Anca Boaru

Ioana Hogman

Ioana Cherciu

A studiat în cadrul Facultăţii de Filosofie, urmând apoi un master la Centrul de Excelenţă în Studiul Imaginii, ambele din cadrul Universităţii Bucureşti. În prezent, scrie la revista Artevezi şi are experienţă profesională dobândită în instituţii de artă contemporană. Practica ei se axează pe cercetare şi documentare având la bază interdisciplinaritatea. Este fascinată de modul în care oamenii îşi formează idei şi percepţii despre artă şi cultură în funcţie de relaţia cu mediul şi locul în care se află. Astfel, încearcă să găsească o punte comună între antropologie şi artă. Interesată de practica jurnalismului narativ prin potenţialul pe care îl are de a comunica cercetări pentru un public mai larg într-un mod creativ, personal. Crede că poveştile sunt o metodă autentică prin care oamenii pot da sens propriei vieţi, dar și vieţii celorlalţi.

Apasă aici pentru text
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Proiectele realizate în cadrul rezidențelor Ș.A.H., cât și opiniile rezidenților participanți, nu reflectă în mod automat poziția Asociației Acasă la Hundorf față de subiectul prezentat. ȘAH este un proiect care oferă șansa tinerilor artiști de a se exprima într-un context necenzurat și liber.

acasă la hundorf