Artiștii în rezidență

Aceștia sunt tinerii artiști care au fost selectați pentru această ediție ȘAH. Mai jos, puteți afla informații despre ei, proiectele și experiența lor din Hundorf.

Roxana Morar

Valentin Teodorescu & Anastasia Grigore & Diana Păun & Sarah Mitrofan

Miruna Radovici

Maria Mălcică

Ioana Cherciu

Alesandra Halmaghi & Corina Preda & Luana Cloșcă & David Bularca

Eduard Bălaș

Daniel Semenciuc

Alexandra și Anca Boaru

Ioana Hogman

Eduard Bălaș

Eduard Bălaș (n 1993) este un artist, ilustrator și ”designer” de proiecte culturale stabilit în București. A absolvit secția de grafică a Universității Naționale de Arte din București, urmând apoi un master în Fine Arts la Birmingham City University, UK. În 2018 a înființat împreună cu câțiva foști colegi Asociația Antistatic, un ONG culturalo-artistic, cu care lucrează în prezent. Se consideră mai interesat de proiectele culturale, producția de artă, fiind o practică vitală, pe care refuză să o îngrădească, transformând-o într-o carieră. Își autodescrie arta ca fiind ”impulsionată și constrânsă în același timp de criterii ecologisto-financiare”, lucrând cu orice mediu are ”la îndemână” și acționând în virtutea devizei baldessari-ene ”I will not make any more boring art” (nu voi mai face artă plicticoasă).

Apasă aici pentru text
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Proiectele realizate în cadrul rezidențelor Ș.A.H., cât și opiniile rezidenților participanți, nu reflectă în mod automat poziția Asociației Acasă la Hundorf față de subiectul prezentat. ȘAH este un proiect care oferă șansa tinerilor artiști de a se exprima într-un context necenzurat și liber.

acasă la hundorf