Artiștii în rezidență

Aceștia sunt tinerii artiști care au fost selectați pentru această ediție ȘAH. Mai jos, puteți afla informații despre ei, proiectele și experiența lor din Hundorf.

Roxana Morar

Valentin Teodorescu & Anastasia Grigore & Diana Păun & Sarah Mitrofan

Miruna Radovici

Maria Mălcică

Ioana Cherciu

Alesandra Halmaghi & Corina Preda & Luana Cloșcă & David Bularca

Eduard Bălaș

Daniel Semenciuc

Alexandra și Anca Boaru

Ioana Hogman

Maria Mălcică

Maria Mălcică a absolvit Facultatea de Filosofie din cadrul Universității din București, la specializarea Istoria Filosofiei și Filosofia Culturii. Urmează o varietate de practici artistice, alternând în principal între pictură, grafică și muzică și lucrând atât în medii digitale, cât și tradiționale. Din când în când, lucrează ca ilustrator pentru cărți și reviste. A contribuit cu ilustrații la DoR, revista Plic și revista Gen și la volumele „Comoara din Deltă” și „Pe sub păsări și peste pești,” care adună texte scrise de copii din comunități izolate din Delta Dunării și la antologia „Un spațiu doar al nostru,” o colecție de povești de dragoste queer. Nu crede în separarea intereselor ei în cele „artistice” și cele „academice,” ci preferă să le privească unitar, ca direcții care se întrepătrund și se hrănesc unele din altele.

Apasă aici pentru text
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Proiectele realizate în cadrul rezidențelor Ș.A.H., cât și opiniile rezidenților participanți, nu reflectă în mod automat poziția Asociației Acasă la Hundorf față de subiectul prezentat. ȘAH este un proiect care oferă șansa tinerilor artiști de a se exprima într-un context necenzurat și liber.

acasă la hundorf