Artiștii în rezidență

Aceștia sunt tinerii artiști care au fost selectați pentru această ediție ȘAH. Mai jos, puteți afla informații despre ei, proiectele și experiența lor din Hundorf.

Roxana Morar

Valentin Teodorescu & Anastasia Grigore & Diana Păun & Sarah Mitrofan

Miruna Radovici

Maria Mălcică

Ioana Cherciu

Alesandra Halmaghi & Corina Preda & Luana Cloșcă & David Bularca

Eduard Bălaș

Daniel Semenciuc

Alexandra și Anca Boaru

Ioana Hogman

Daniel Semenciuc

Daniel s-a născut și a copilărit în Suceava. A făcut liceul în București și apoi a mers în SUA unde a absolvit Yale College cu o diplomă de licență în arhitectură. În timpul facultății a lucrat ca translator la arhiva video cu mărturii ale supraviețuitorilor Holocaustului. A descoperit pictura când a participat la un seminar intensiv de arte vizuale din cadrul Yale Summer School în Auvillar, Franța, unde ulterior a devenit membru în echipa coordonatoare. După absolvire s-a întors în România și a intrat într-o perioadă de căutări. Un an în care a fost profesor de gimnaziu în două sate din județul Călărași, apoi profesor de engleză și consilier de admitere la un startup de educație din București. Între timp a continuat să deseneze și să picteze iar din 2020 a început un master în pictură la UNARTE.

Apasă aici pentru text
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Proiectele realizate în cadrul rezidențelor Ș.A.H., cât și opiniile rezidenților participanți, nu reflectă în mod automat poziția Asociației Acasă la Hundorf față de subiectul prezentat. ȘAH este un proiect care oferă șansa tinerilor artiști de a se exprima într-un context necenzurat și liber.

acasă la hundorf