Artiștii în rezidență

Aceștia sunt tinerii artiști care au fost selectați pentru această ediție ȘAH. Mai jos, puteți afla informații despre ei, proiectele și experiența lor din Hundorf.

Ornela Alia

Ioana Rusu

Andrei Gabriel Nicolae

April Ibinceanu

April Ibinceanu este creator de film artistic și documentar și a predat filmmaking la o școală de arte performative pentru copii din Londra. A lucrat ca art director și scenograf pentru numeroase filme independente.

Născută în România, ea și-a petrecut cea mai mare parte a vieții în Londra, iar de un an s-a simțit pregătită să se întoarcă în locul ei natal.  Întoarcerea ei acasă, la propriu cât și în mod simbolic, este marcată de rezidența SAH, prin care își propune să reflecteze la devenirea ei ca om în anii cât a fost plecată.

________

April Ibinceanu is a filmmaker, working in the artistic and documentary fields. She used to teach filmmaking at a performative art school for children in London. She worked as an art director and scenographer for numerous independent films.

Born in Romania, she spent most of her life in London, until one year ago when she felt ready to come back to her natal place. Her return home, literally and symbolically, is a moment marked by the SAH residency, in which she wants to reconnect with herself and reflect on who she is after so many years abroad.

Apasă aici pentru text
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Proiectele realizate în cadrul rezidențelor Ș.A.H., cât și opiniile rezidenților participanți, nu reflectă în mod automat poziția Asociației Acasă la Hundorf față de subiectul prezentat. ȘAH este un proiect care oferă șansa tinerilor artiști de a se exprima într-un context necenzurat și liber.

acasă la hundorf