Artiștii în rezidență

Aceștia sunt tinerii artiști care au fost selectați pentru această ediție ȘAH. Mai jos, puteți afla informații despre ei, proiectele și experiența lor din Hundorf.

Ornela Alia

Ioana Rusu

Andrei Gabriel Nicolae

Suzuka Miyake

Suzuka Miyake este o artistă vizuală din Japonia interesată de cultura și practicile vrăjitoarelor din România. A realizat cercetări și studii pe teren în România și Japonia despre farmecele populare și practicile vindecătoare ale vrăjitoarelor și femeilor șamani.

Ea folosește materiale naturale precum sare, ceramică și apă pentru a-și crea lucrările, care se bazează pe practica instalațiilor artistice. Din punct de vedere tematic, explorează spiritualitatea și legătura pe care oamenii o au cu elementele naturii, precum și cu ființele invizibile din jurul nostru.

Povestește că cel mai mult prețuiește faptul că totul este interconectat precum un cerc, așa cum apa cade pe pământ și apoi transformă din nou în ploaie.

————

Suzuka Miyake is an artist from Japan interested in the culture and practices of Romanian witches. She has done research and fieldwork in Romania and Japan in order to study folk spells and healing practices of witches and female shamans.

She uses natural materials such as salt, pottery and water to create her artworks, which are based on the practice of artistic installations. Thematically, she explores spirituality and the connection people have with the elements of nature, as well as with the invisible beings.

She says she cherishes the most that everything is connected like a cycle, just as water falls to the ground and turns into rain again.

Apasă aici pentru text
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Proiectele realizate în cadrul rezidențelor Ș.A.H., cât și opiniile rezidenților participanți, nu reflectă în mod automat poziția Asociației Acasă la Hundorf față de subiectul prezentat. ȘAH este un proiect care oferă șansa tinerilor artiști de a se exprima într-un context necenzurat și liber.

acasă la hundorf