Artiștii în rezidență

Aceștia sunt tinerii artiști care au fost selectați pentru această ediție ȘAH. Mai jos, puteți afla informații despre ei, proiectele și experiența lor din Hundorf.

Ornela Alia

Ioana Rusu

Andrei Gabriel Nicolae

Denise Lobonț

Practica ei artistică se concentrează pe explorarea fotografiei analog și folosește formatul documentarului pentru a dezvălui frumusețea neașteptată, sublimă din spatele trivialității cotidianului. Este motivată de documentarea grupurilor sociale restrânse, uneori marginalizate, punctând stereotipuri și oferind contra-narațiuni prin care construitele sociale stabilite sunt expuse și puse sub semnul întrebării.

A participat la rezidențe artistice din Berlin și Cipru, și a expus în numeroase galerii din București, precum Galeria Posibilă, cât și din Torino și Viena.

_______

Her artistic practice focuses on exploring analog photography and uses the documentary format to reveal the unexpected, sublime beauty behind the trivialities of everyday life. She is motivated by documenting small, sometimes marginalized social groups, challenging stereotypes, and offering counter-narratives that expose and question established social constructs.

She has participated in artistic residencies in Berlin and Cyprus, and has exhibited in numerous galleries in Bucharest, such as the Possible Gallery, as well as in Turin and Vienna.

Apasă aici pentru text
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Proiectele realizate în cadrul rezidențelor Ș.A.H., cât și opiniile rezidenților participanți, nu reflectă în mod automat poziția Asociației Acasă la Hundorf față de subiectul prezentat. ȘAH este un proiect care oferă șansa tinerilor artiști de a se exprima într-un context necenzurat și liber.

acasă la hundorf