Artiștii în rezidență

Aceștia sunt tinerii artiști care au fost selectați pentru această ediție ȘAH. Mai jos, puteți afla informații despre ei, proiectele și experiența lor din Hundorf.

Ornela Alia

Ioana Rusu

Andrei Gabriel Nicolae

Ornela Alia

Ornelia Alia este o artistă interdisciplinară din Albania interesată de medii diverse de exprimare artistică precum new media, performance, video și text și modul cum acestea dialoghează. A studiat Politicile Dansului și Sociologie la Roehampton University în Londra. Tematic explorează puterea comunicării și a canalelor media de comunicare, cercetând în special interactivitatea ca și concept. Faptul că a crescut în cultura social media, serialelor TV și filmelor este pentru ea un punct semnificativ de referință și influență în tot ceea ce realizează.

____________

Ornelia Alia is an interdisciplinary artist from Albania intersted in diverse artistic mediums such as new media, performance, video, text and the dialogue between them. She studied Dance Politics and Sociology at Roehampton University in London. Thematically, she explores the power of communication and the media channells of communication with a focus on researching the concept of interactivity. The fact she grew up surrounded by social media, TV series and films is a significant point of reference and inspiration in the work she does.

Apasă aici pentru text
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Proiectele realizate în cadrul rezidențelor Ș.A.H., cât și opiniile rezidenților participanți, nu reflectă în mod automat poziția Asociației Acasă la Hundorf față de subiectul prezentat. ȘAH este un proiect care oferă șansa tinerilor artiști de a se exprima într-un context necenzurat și liber.

acasă la hundorf