Artiștii în rezidență

Aceștia sunt tinerii artiști care au fost selectați pentru această ediție ȘAH. Mai jos, puteți afla informații despre ei, proiectele și experiența lor din Hundorf.

Ornela Alia

Ioana Rusu

Andrei Gabriel Nicolae

Tóth Hunor

Tóth Hunor este un artist maghiar din România și în prezent studiază în programul de masterat al Universității de Artă și Design Moholy-Nagy din Budapesta, la secția Fotografie. Practica lui artistică se concentrează pe explorarea și documentarea vieții rurale prin fotografie, pentru a evidenția și pune în valoare cultura satului și tradițiile. Este interesat de modul cum comunitățile rurale se redefinesc și adaptează în fața provocărilor contemporane.

Un element definitoriu al fotografiei lui este fotografia documentară îmbinată cu fotografia pusă în scenă.

————

Tóth Hunor is a Hungarian artist from Romania currently studying in the Master's program at the Moholy-Nagy University of Art and Design in Budapest, specializing in Photography. His artistic practice focuses on exploring and documenting rural life through photography, aiming to highlight and celebrate village culture and traditions. He's interested in how rural communities redefine and adapt in the face of contemporary challenges.

A defining element of his photography is the blend of documentary and staged photography.

Apasă aici pentru text
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Proiectele realizate în cadrul rezidențelor Ș.A.H., cât și opiniile rezidenților participanți, nu reflectă în mod automat poziția Asociației Acasă la Hundorf față de subiectul prezentat. ȘAH este un proiect care oferă șansa tinerilor artiști de a se exprima într-un context necenzurat și liber.

acasă la hundorf