Artiștii în rezidență

Aceștia sunt tinerii artiști care au fost selectați pentru această ediție ȘAH. Mai jos se află detalii despre experiența lor din Hundorf, poți citi cateva informații despre fiecare și poți să vezi ce au creat pentru expoziția anuală ȘAH.

Raluca Ghiță

Oana Gheorghiu

Maria Bucurenciu

Laura Pop

Felicia Simion

Diana Baltag

Daria Maria Radu

Cătălina Preda

Bianca Ferăstrău

Alina Olariu & Ioana Ciobanu

Alexandru Macrinici

Ana-Maria Liță

Alina Olariu & Ioana Ciobanu

Alina Olariu este regizor, scenarist și monteur, stabilită în București. Profesează în domeniul televiziunii încă din 2005, acumulând o experiență vastă. Din 2013 se axează în principal pe film de scurtmetraj și a participat la diverse festivaluri atât naționale, cât și internaționale, cum ar fi: CineEast Short Film Festival Berlin, Pula Film Festival, Croația, London Experimental Film Festival. A absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică “Ion Luca Caragiale”, secția Regie Film și TV, elaborând un număr însemnat de scurtmetraje precum: ,,A doua oară’’ (exprimental, 2016); ,,În iarnă” (ficțiune, 2015); ,,Noi între noi’’ (documentar, 2014); ,,Gri’’ (ficțiune, 2013); ,,Cadoul’’ (ficțiune, 2012).

Ioana Ciobanu este licențiată în Multimedia: Sunet-Montaj, iar masterul l-a terminat în anul 2017 cu specializarea în Arta Montajului de Film, ambele secții aparținând Universității de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale”. Ioana s-a implicat în numeroase ateliere de film, montaj și sunet dedicate în special tinerilor, fiind o fire foarte activă. Acest lucru se poate observa atât în colaborările sale - proiecte: Microsoft in highschools, Ricap-Innovation Day, Spot publicitar pentru Festivalul de Film „Victoria”; clipuri musicale: –Dvorakk - ”Spleen”, Dual Shaman – “Maedeea”; filme: ” Interioare”, “Terroir”, “ God the Mother”, documentare: ”Compilație lăutari” ș.a.m.d; cât și în propriile sale proiecte – scurtmetraj – „Portrete de familie”, „Reel”; experimental: “Second Time”; “Here and now like never before” ș.a.m.d.

Apasă aici pentru text
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Proiectele realizate în cadrul rezidențelor Ș.A.H., cât și opiniile rezidenților participanți, nu reflectă în mod automat poziția Asociației Acasă la Hundorf față de subiectul prezentat. ȘAH este un proiect care oferă șansa tinerilor artiști de a se exprima într-un context necenzurat și liber.

acasă la hundorf